EDVIN SKOGLUND (gym- och PT ansvarig)

Jag arbetar som personlig tränare inom områdena hälsa, måluppfyllelse och prestation. Jag utgår från varje individs unika förutsättningar och mål för att skapa den personliga träningen som du behöver. Genom funktionsanalyser, tester och coaching skapar vi ditt enskilda träningsupplägg. Med över 10 års erfarenhet har jag jobbat med allt från elitidrottare till motionärer. Själv har jag tävlingsbakgrund inom kampsport och har tränat allt från crossfit till tyngdlyftning.

Specialiteter

Rehab- och funktionell träning med funktionsanalyser och tester. Träningsplanering, rörlighetsträning, tyngdlyftning, kondition och kost.

Utbildning

Lic. Personlig tränare (The Academy), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1 och nutrition, fysiologi, träningslära och lärare (örebro universitet).

PATRIK NÄSLUND

Min träningsbakgrund har jag som hockeyspelare med flera försäsonger tillsammans med elitlag. Jag har ett väldigt stort driv av att hjälpa och utbilda människor till ett hälsosammare liv. Fysisk aktivitet är en grundpelare för en individs hälsa, även för den psykiska delen. Jag vill finna det du mår bra av och det spelar ingen roll vilken form av fysisk aktivitet det är. Allt handlar om glädje, kontinuitet och att finna motivation till att må bra.

Specialiteter 

Skivstångsträning (tyngdlyftning och styrkelyft), CrossFit, Kampsport, Kroppsviktsträning.

Utbildning

Academys träningsinstruktör Steg 1 och Steg 2,  Kost vid träning (Umeå Universitet), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1, PRODIS-antidopingutbildning.