Bokningsinformation:

Nytt bokningssystem i Grythyttan

Från och med mån den 5 sep ( passen/klasserna ligger redan ute ) har du möjlighet att förboka ditt/dina pass, i Hälsans hus. Vi inför det här främst för att minska ner på vår administration och kunna redovisa statistik till olika myndigheter på ett enkelt sätt samt även själva kunna ta fram bra statistik. Vi har kört i Örebro i ett halvår och systemet är mycket uppskattat bland våra medlemmar, instruktörer och av oss i föreningen då vi även bl.a slipper hanteringen av närvarokort.
Du kan boka på datorn eller via din mobil ( smartphone ). Kör du via mobilen hämtar du hem appen ” Bokningsappen ”.

För att kunna boka pass/klasser måste du ha ett giltigt träningskort. Du kan boka pass/klass 6 dagar i förväg fram till 1 min innan passet/klassen börjar. Om du ej avbokar 3 alt. ej blir avprickad på passet 3 ggr blir du spärrad från möjligheten att boka under en veckas tid. Du kan även komma till passet utan att ha förbokat, då bokar instruktören/ledaren in dig i mån av plats.

Då alla pass från Grythyttan och Örebro hamnar på samma ställe blir det många pass/dag. Då kan du filtrera bort antingen Grythyttan eller Örebro genom att klicka på texten VISA FILTRERING som är i din smartphone, klicka i antingen Campusgymmet eller Grythyttan – hälsans hus så visas bara passen på din anläggning. På datorn klickar du på ANLÄGGNINGAR – och välj sedan anläggning.

Det är mycket enkelt att boka och avboka – har du funderingar, prata med vår reception eller någon av ledarna/instruktörerna.

För att logga in gör följande
1. Hämta hem appen ”Bokningsappen” via Google play eller Appstore.

2. Registera anläggnings ID 1654 (Grythyttan)

3. Inloggning:
Användarnamn: Mailadress
Lösenord: Ditt person nr (8 siffror) Ex. 19990101