Hos oss finner du ett väl genomtänkt gym som passar alla oavsett träningsbakgrund. Bra gymutrustning, fria vikter, samt konditionsmaskiner.

Kondition- och styrkemaskiner

Konditionsparken består cykel, crosstrainers, löpband, samt stepp- och roddmaskin. Bland gymmaskinerna hittar kvalitetsutrustning från svensktillverkade Nordic Gym. Här finns det något för alla muskelgrupper. Bland de fria vikterna hittar du olympiska skivstänger, fullstora viktskivor och hantlar. 

campusgymmet_halsans_hus_grythyttan

Musik på gymmet

Leverantören av musik i gymmet är Streamec. Tjänsten de erbjuder är en innovativa, flexibel och användarvänliga tjänst som gör det möjligt för oss att skapa bra stämning och inspirera våra medlemmar. 

Nyhet inom kort gör att våra medlemmar har chans att påverka musiken på gymmet. När tjänsten är klar kommer vi berätta mer!

streamec-530-313

Dopingförebyggande arbete

100% ren hårdträning.Tillsammans med projektet 100% ren hårdträning arbetar Campusgymmet mot en dopingfri och trygg träningsmiljö.

Vi har tagit ställning och arbetar aktivt mot doping i samarbete med PRODIS, ett nationellt samverkansprojekt som arbetar för att förebygga användandet av anabola androgena steroider och andra dopingspreparat. Läs mer om PRODIS.

Campusgymmet har genom projektet, utbildat personal, tagit fram en policy och handlingsplan och är nu en diplomerad anläggning kring förebyggande arbete mot doping.

doping-logga