Priser och paket

PT60

Den absolut vanligaste paket med personlig träning, PT-60min. Välja antalet timmar som du vill träffa en av Campusgymmets tränare och skräddarsy din träning. Oavsett träningsbakgrund och erfarenhet kommer träningen att anpassas efter dina unika behov, förutsättningar och intressen. Resan börjar med ett kostnadsfritt möte med tränaren där ni tillsammans lägger upp träningen utifrån dina önskemål.

– Din träning kommer bli av

– Skräddarsytt program för just dig

– Regelbunden träning och bra vanor

– Få ut maximalt av din träning med bra planering

– Större chans att nå dina träningsmål

Prislista PT 60
PT30

Tidseffektiv träning med coachning på högsta nivå

PT-30 är precis som det heter ett träningspass med personlig tränare i 30 min istället för det vanliga PT-60 passet. Samma kvalitet som PT-60min skillnaden är längden på passen med tränaren. En bra anpassning om du har du ont om tid men ändå vill ha möjligheten att träna med tränare. Din tränare lägger upp ett effektivt och skräddarsytt pass så att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid och träning. Förmodligen den roligaste halvtimman på dagen.

Prislista PT 30
PT Duo

Det kan vara extra kul och utmanande att ha en träningskompis med sig där ni pushar varandra under träningspasset och kanske även till annan träning. Att träna tillsammans med någon ökar sannolikheten för att träningen verkligen blir av samt att köra tillsammans med en PT får ni det ni behöver för en säker och effektiv träning. Med duo blir även den ekonomiska biten ett plus i kanten när ni delar på kostnaden.

Prislista PT Duo

Kontakta oss

9953