Afro

Dansklass - Enkel koreografi, kraftfulla rörelser med låg tyngdpunkt och många repetitioner ger en skön känsla i hela kroppen.

Läs mer

Barnjympa

Alltid tre duktiga ledare på plats. Vi utmanar och tränar barnets alla rörelseformer i rörelser till musik, lek och hinderbana.

Läs mer

Bodybalance™

En förkoreograferad klass för dig som vill bli starkare, rörligare och hitta en inre ro. Klassen är baserad på yoga med influenser från tai chi och pilates.

Läs mer

Bodyjam™

För dig som vill dansa, träna kondition och gillar lite svårare koreografi. Varierande dansstilar som house, hip-hop, latino och ragga-dancehall blandas i en skön mix till den hetaste musiken.

Läs mer

Cirkelgym

Instruktörsledd gruppträningsklass i cirkelgymmets förinställda maskiner - snabb och enkel träning!

Läs mer

Core

Styrkepass med fokus på bålmusklerna (mage och rygg) och de muskler som binder samman över- och underkropp. Rörelserna är idealiska för att stärka kroppens grundstomme och bidrar till att förebygga skador.

Läs mer

CXWORX

CXWORX är funktionell styrketräning för coremuskulaturen. Genom dynamisk träning för mage och rygg kommer detta program att göra dig stark från grunden. Träningen görs snabbt och effektivt på 30 minuter.

Läs mer

Cykling

Cykling är en skonsam och effektiv träning där du själv bestämmer intensiteten. Förutom bra cyklar och instruktörer erbjuder vi bl.a, vanliga cykelklasser, HIIT samt Wattcykling och introklasser.

Läs mer

Familjefys/Cirkelfys

Cirkelträning med möjlighet att ta med barn/ungdomar. Vi använder oss av stationer där vi blandar styrka, kondition och balans.

Läs mer

Foamroller™

Körs ej VT2018.

Läs mer

Functional Moves®

Funcional Moves® är ett träningskoncept som förmedlar atletisk, enkel och intelligent träning.

Läs mer

Funktionell Intervallträning (F.d. Russian Circle)

Tuff "allround" klass i intervallform. Vi tränar funktionell styrka, kondition och rörlighet med kroppen som belastning och med vikter och redskap.

Läs mer

Hinderbana (F.d. OCT)

En utmanande, lekfull och intensiv träningsklass med fokus på hinderbana. Nu även för ungdomar!

Läs mer

Hip hop

Välkommen till en hip hop klass där alla kan delta. Precis som Ragga och Zumba innehåller varje låt en separat koreografi. Mycket rörelseglädje utlovas.

Läs mer

Kettlebells

Ett helt gym i ett klot. Med kettlebells kan du träna allt från styrka och kondition till balans och rörlighet. Det populära ryska träningsredskapet finns nu på Campusgymmet som gruppträningspass.

Läs mer

Löpning

Lyft din löpning till en ny nivå! Vi välkomnar alla nivåer av löpare och tillsammans skall vi pusha varandra och ha kul!

Läs mer

Ragga

Energifylld och ösig dansklass som passar alla! Vi dansar till musik från stilarna ragga, afro och dancehall. Enkla men tuffa danssteg kombineras för att ge en effektiv och tuff konditionsträning.

Läs mer

Seniorcirkel

Cirkelträning för seniorer med fokus på styrka och balans. Här kör vi med glimten i ögat och skrattar mycket samtidigt som vi tränar och har kul tillsammans.

Läs mer

Skivstång (F.d Push & Lift)

Enkel & tuff styrketräning i grupp där vi arbetar med skivstång, viktplattor, gummiband och kroppen som redskap. Med raka tydliga instruktioner och drivande musik tränar vi styrka, uthållighet och rörlighet för hela kroppen.

Läs mer

Tabata

Högintensiv intervallträning där du utmanar såväl din kondition som styrka. Klassen är enkel men tuff och passar dig med viss träningsvana. Intervalltider 20s arbete / 10s vila.

Läs mer

Yoga Vinyasa Flow

En yogaklass inriktad på teknik och en djupare förståelse för yogapositionernas syfte och verkan. Klassen passar alla nivåer av yogautövare, en fin grund för nybörjaren och en fördjupning för den erfarna.

Läs mer

Zumba

Medryckande dansklass som passar alla! Vi dansar till latinamerikanska rytmer. Kräver inga förkunskaper. Ger tuff, energifull kondtionsträning och en massa glädje!

Läs mer