Barnjympa

Alltid tre duktiga ledare på plats. Vi utmanar och tränar barnets alla rörelseformer i rörelser till musik, lek och hinderbana.

Läs mer

Bodybalance™

En förkoreograferad klass för dig som vill bli starkare, rörligare och hitta en inre ro. Klassen är baserad på yoga med influenser från tai chi och pilates.

Läs mer

Bodyjam™

För dig som vill dansa, träna kondition och gillar lite svårare koreografi. Varierande dansstilar som house, hip-hop, latino och ragga-dancehall blandas i en skön mix till den hetaste musiken.

Läs mer

Cirkelgym seniorer

Träning i cirkelgymmet med maskiner och övningar anpassat för seniorer.

Läs mer

CXWORX

En 30 min klass från Les Mills som gör dig stark främst i coremuskulaturen.

Läs mer

Cykling

Cykel är en skonsam och effektiv träning där du själv bestämmer intensiteten. Förutom bra cyklar och instruktörer erbjuder vi bl.a, vanliga spinningklasser, HIIT, intro samt kombinatonsklasser.

Läs mer

Familjefys

Cirkelträning med möjlighet att ta med barn/ungdomar. Vi använder oss av stationer där vi blandar styrka, kondition och balans.

Läs mer

Foamroller™

Den här klassen ökar din medvetenhet om din kropp samt ger dig möjlighet att balansera upp dina båda kroppshalvor vilket gynnar all din övriga träning. Bra komplement till din övriga träning.

Läs mer

HIIT

Tuff "allround" klass i intervallform. Vi tränar funktionell styrka, kondition och rörlighet med kroppen som belastning och med vikter och redskap.

Läs mer

HIIT styrka

Syftet är att träna styrka och kondition med framförallt kroppen som motstånd. Detta görs utifrån egna förutsättningar och nivå.

Läs mer

Hinderbana intervaller

Stationsträning i intervallform inspirerad från olika moment i en hinderbana.

Läs mer

Mamma- baby

Läs mer

Parkour

Läs mer

Pilates

Läs mer

Seniorcirkel station

Cirkelträning för seniorer med fokus på styrka och balans. Här kör vi med glimten i ögat och skrattar mycket samtidigt som vi tränar och har kul tillsammans.

Läs mer

Skivstång

Enkel & tuff styrketräning i grupp där vi arbetar med skivstång, viktplattor, gummiband och kroppen som redskap. Med raka tydliga instruktioner och drivande musik tränar vi styrka, uthållighet och rörlighet för hela kroppen.

Läs mer

SOMA MOVE

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap.

Läs mer

Step Booty

Läs mer

Superset Circle

Läs mer

Tabata

Högintensiv intervallträning där du utmanar såväl din kondition som styrka. Klassen är enkel men tuff och passar dig med viss träningsvana. Intervalltider 20s arbete / 10s vila.

Läs mer

Tia Chi Chuan

Läs mer

Yoga Vinyasa Flow

En yogaklass inriktad på teknik och en djupare förståelse för yogapositionernas syfte och verkan. Klassen passar alla nivåer av yogautövare, en fin grund för nybörjaren och en fördjupning för den erfarna.

Läs mer

Zumba

Medryckande dansklass som passar alla! Vi dansar till latinamerikanska rytmer. Kräver inga förkunskaper. Ger tuff, energifull kondtionsträning och en massa glädje!

Läs mer