Barnjympa

Alltid tre duktiga ledare på plats. Vi utmanar och tränar barnets alla rörelseformer i rörelser till musik, lek och hinderbana.

Läs mer

Bodybalance™

En förkoreograferad klass för dig som vill bli starkare, rörligare och hitta en inre ro. Klassen är baserad på yoga med influenser från tai chi och pilates.

Läs mer

Bodyjam™

För dig som vill dansa, träna kondition och gillar lite svårare koreografi. Varierande dansstilar som house, hip-hop, latino och ragga-dancehall blandas i en skön mix till den hetaste musiken.

Läs mer

Box

Syftet är att träna styrka och kondition med framförallt kroppen som motstånd. Detta görs utifrån egna förutsättningar och nivå.

Läs mer

Cirkelgym

Instruktörsledd gruppträningsklass i cirkelgymmets förinställda maskiner - snabb och enkel träning!

Läs mer

Cirkelgym seniorer

Träning i cirkelgymmet med maskiner och övningar anpassat för seniorer.

Läs mer

Core

Lär dig bygga en stabil kropp med en bra hållning och balans.

Läs mer

CXWORX

En 30 min klass från Les Mills som gör dig stark främst i coremuskulaturen.

Läs mer

Familjefys/Cirkelfys

Cirkelträning med möjlighet att ta med barn/ungdomar. Vi använder oss av stationer där vi blandar styrka, kondition och balans.

Läs mer

Foamroller™

Den här klassen ökar din medvetenhet om din kropp samt ger dig möjlighet att balansera upp dina båda kroppshalvor vilket gynnar all din övriga träning. Bra komplement till din övriga träning.

Läs mer

Funktionell Intervallträning

Tuff "allround" klass i intervallform. Vi tränar funktionell styrka, kondition och rörlighet med kroppen som belastning och med vikter och redskap.

Läs mer

Kettlebells

Ett helt gym i ett klot. Med kettlebells kan du träna allt från styrka och kondition till balans och rörlighet. Det populära ryska träningsredskapet finns nu på Campusgymmet som gruppträningspass.

Läs mer

Ragga

Energifylld och ösig dansklass som passar alla! Vi dansar till musik från stilarna ragga, afro och dancehall. Enkla men tuffa danssteg kombineras för att ge en effektiv och tuff konditionsträning.

Läs mer

Seniorcirkel

Cirkelträning för seniorer med fokus på styrka och balans. Här kör vi med glimten i ögat och skrattar mycket samtidigt som vi tränar och har kul tillsammans.

Läs mer

Skivstång

Enkel & tuff styrketräning i grupp där vi arbetar med skivstång, viktplattor, gummiband och kroppen som redskap. Med raka tydliga instruktioner och drivande musik tränar vi styrka, uthållighet och rörlighet för hela kroppen.

Läs mer

SOMA MOVE

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap.

Läs mer

Spinning

Spinning är en skonsam och effektiv träning där du själv bestämmer intensiteten. Förutom bra spinningcyklar och instruktörer erbjuder vi bl.a, vanliga spinningklasser, HIIT, intro samt kombinatonsklasser.

Läs mer

Tabata

Högintensiv intervallträning där du utmanar såväl din kondition som styrka. Klassen är enkel men tuff och passar dig med viss träningsvana. Intervalltider 20s arbete / 10s vila.

Läs mer

Yoga Vinyasa Flow

En yogaklass inriktad på teknik och en djupare förståelse för yogapositionernas syfte och verkan. Klassen passar alla nivåer av yogautövare, en fin grund för nybörjaren och en fördjupning för den erfarna.

Läs mer

Zumba

Medryckande dansklass som passar alla! Vi dansar till latinamerikanska rytmer. Kräver inga förkunskaper. Ger tuff, energifull kondtionsträning och en massa glädje!

Läs mer