Personlig Träning på Campusgymmet

Vill du komma igång eller vidareutveckla din träning med en personliga tränare som lyssnar på dig, motiverar dig och får dig att göra lite mer?

Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor!  

Kontakt
3269
Personliga tränare

EDVIN SKOGLUND

Jag är en idrottsfantast som jobbat med träning och hälsa i över 10 år. Under åren har jag själv tränat en rad kampsporter som boxning, brazilian jiujitsu, brottning, judo, MMA osv. Nu mer tränar jag framförallt Crossfit och tyngdlyftning. Förutom träningen så läser jag till idrottslärare och jobbar som livräddningsutbildare. Erfarenheten av att jobba med träning och hälsa på olika gym och klubbar har gett ett stort intresse för att hjälpa andra.

Specialiteter 

Skivstångsträning (tyngdlyftning och styrkelyft), CrossFit, Kampsport, Kroppsviktsträning.

Utbildning

Gyminstruktör , Träningslära (tränar utb. steg 1), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1, Instruktör i förstahjälpen & livräddning, Huvudinstruktör i vuxen och Barn HLR, Instruktör i Brottarfys, Kost och nutrition, Instruktör Självförsvar, Tränat CrossFit, tyngdlyftning, styrketräning, boxning, BJJ och MMA i många år.

PATRIK NÄSLUND

Min träningsbakgrund har jag som hockeyspelare med flera försäsonger tillsammans med elitlag. Jag har ett väldigt stort driv av att hjälpa och utbilda människor till ett hälsosammare liv. Fysisk aktivitet är en grundpelare för en individs hälsa, även för den psykiska delen. Jag vill finna det du mår bra av och det spelar ingen roll vilken form av fysisk aktivitet det är. Allt handlar om glädje, kontinuitet och att finna motivation till att må bra.

Specialiteter 

Skivstångsträning (tyngdlyftning och styrkelyft), CrossFit, Kampsport, Kroppsviktsträning.

Utbildning

Academys träningsinstruktör Steg 1 och Steg 2,  Kost vid träning (Umeå Universitet), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1, PRODIS-antidopingutbildning.

Robert Eriksson

Söker du träning som motiverar dig och samtidigt ger resultat, svart på vitt? Min motivation som tränare är din resa. Att hjälpa dig utvecklas och göra träningen rolig samt en naturlig del av vardagen är en självklarhet för mig. Min filosofi är ”gör det enkelt och smart” och det tänket kan tillämpas oavsett nivå och erfarenhet. I min bakgrund finns flera år av idrottande på högre nivå, utbildningar och flertalet timmar instruerande.

Specialiteter 

Funktionell träning, kettlebells, olympiska- och styrkelyft, komma-igång-träning, försäsongsträning

Utbildning

Träningslära Örebro Universitet, Div. kettlebellutbildning, Instruktör Svenska tyngdlyftningsförbundet, CrossFit Lev.1

Priser och paket

PT60

Den absolut vanligaste paket med personlig träning, PT-60. En timma där du ligger i fokus och som på sikt kommer utveckla både din träning och hälsa till det bättre. Efter dina önskemål tar din tränare fram ett träningsupplägg som passar och utvecklar just dig. Beroende på vilken träningsform du gillar har Campusgymmet olika tränare som är inriktade på olika områden. Du kan läsa mer om dessa under varje specifik tränare.

– Din träning kommer bli av

– Skräddarsytt program för just dig

– Regelbunden träning och bra vanor

– Få ut maximalt av din träning med bra planering

– Större chans att nå dina träningsmål

Prislista

PT60 1ggr 550 kr

PT60 3ggr 525 kr/tim

PT60 5ggr 500 kr/tim

PT60 10ggr 450 kr/tim (Delbetalning 3 månader)

PT60 20ggr 425 kr/tim (Delbetalning 6 månader)

 

PT30

Tidseffektiv träning med coachning på högsta nivå

PT-30 är precis som det heter ett träningspass med personlig tränare i 30 min istället för det vanliga PT-60 passet. Har du ont om tid men ändå vill ha möjligheten att träna med tränare är PT-30 perfekt för dig. Din tränare lägger upp ett effektivt pass så att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid. Förmodligen den roligaste halvtimman på dagen.

– Effektivt träningspass

– Ekonomiskt fördelaktigt

– Enkelt att få in i tidsschemat

Prislista

PT30 min 1 ggr 300 kr

PT30 min 5 ggr 275 kr/tillfälle

PT30 min 10 ggr 250 kr/tillfälle

PT30 min 20 ggr 225 kr /tillfälle (Delbetalning 3 månader)

 

PT Duo

Det kan vara extra kul och utmanande att ha en träningskompis med sig där ni pushar varandra under träningspasset och kanske även till annan träning. Att träna tillsammans med någon ökar sannolikheten för att träningen verkligen blir av samt att köra tillsammans med en PT får ni det ni behöver för en säker och effektiv träning. Med duo blir även den ekonomiska biten ett plus i kanten när ni delar på kostnaden.

PT DUO 1ggr 875 kr

PT DUO 3ggr 850 kr/tim

PT DUO 5ggr 800 kr/tim

PT DUO 10ggr 725 kr/tim

PT DUO 20ggr 675 kr/tim