Personlig Träning på Campusgymmet

Vill du komma igång eller vidareutveckla din träning med en personliga tränare som lyssnar på dig, motiverar dig och får dig att göra lite mer?

Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor!  

Kontakt
7038
Personliga tränare

EMANUIL KARADZHOV 

Jag har en stor erfarenhet inom gym, träning och inom fitness världen. Jag strävar alltid efter att hjälpa mina kunder att nå framgång och utveckling genom att anpassa mina träningspass till specifika individen oberoende av nivå och erfarenhet. Med hjälp av mina specifikt utvalda övningar, kombinationer och träningsprogram kan du som kund uppnå dina träningsmål på ett snabbt och effektivt sätt.

Specialiteter 

Konditionsträning (löpträning och cykling), Rörlighetsträning & träning efter skada, Viktnedgång, Kroppsviktsträning.                                    

Utbildning

Lic. Personlig TränareLic. Endurance Trainer Lic. Power Trainer Les Mills Instruktör – GRITHLR utbildning PRODIS-antidopingutbildning

EDVIN SKOGLUND

Jag är en idrottsfantast som jobbat med träning och hälsa i över 10 år. Under åren har jag själv tränat en rad kampsporter som boxning, brazilian jiujitsu, brottning, judo, MMA osv. Nu mer tränar jag framförallt Crossfit och tyngdlyftning. Förutom träningen så läser jag till idrottslärare och jobbar som livräddningsutbildare. Erfarenheten av att jobba med träning och hälsa på olika gym och klubbar har gett ett stort intresse för att hjälpa andra.

Specialiteter 

Skivstångsträning (tyngdlyftning och styrkelyft), CrossFit, Kampsport, Kroppsviktsträning.

Utbildning

Gyminstruktör , Träningslära (tränar utb. steg 1), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1, Instruktör i förstahjälpen & livräddning, Huvudinstruktör i vuxen och Barn HLR, Instruktör i Brottarfys, Kost och nutrition, Instruktör Självförsvar, Tränat CrossFit, tyngdlyftning, styrketräning, boxning, BJJ och MMA i många år.

PATRIK NÄSLUND

Min träningsbakgrund har jag som hockeyspelare med flera försäsonger tillsammans med elitlag. Jag har ett väldigt stort driv av att hjälpa och utbilda människor till ett hälsosammare liv. Fysisk aktivitet är en grundpelare för en individs hälsa, även för den psykiska delen. Jag vill finna det du mår bra av och det spelar ingen roll vilken form av fysisk aktivitet det är. Allt handlar om glädje, kontinuitet och att finna motivation till att må bra.

Specialiteter 

Skivstångsträning (tyngdlyftning och styrkelyft), CrossFit, Kampsport, Kroppsviktsträning.

Utbildning

Academys träningsinstruktör Steg 1 och Steg 2,  Kost vid träning (Umeå Universitet), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1, PRODIS-antidopingutbildning.

Robert Eriksson

Söker du träning som motiverar dig och samtidigt ger resultat, svart på vitt? Min motivation som tränare är din resa. Att hjälpa dig utvecklas och göra träningen rolig samt en naturlig del av vardagen är en självklarhet för mig. Min filosofi är ”gör det enkelt och smart” och det tänket kan tillämpas oavsett nivå och erfarenhet. I min bakgrund finns flera år av idrottande på högre nivå, utbildningar och flertalet timmar instruerande.

Specialiteter 

Funktionell träning, kettlebells, olympiska- och styrkelyft, komma-igång-träning, försäsongsträning

Utbildning

Träningslära Örebro Universitet, Div. kettlebellutbildning, Instruktör Svenska tyngdlyftningsförbundet, CrossFit Lev.1